TERMÉKEK

 

HERBioticum Acai Berry Extract

HERBioticum Acai Berry Extract

Adagonként 1000mg Acai bogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

60db kapszula - 1 havi adag (napi 2db kapszula)


OÉTI által notifikált és zöld pipával rendelkező termék
  • 1000MG ACAI BOGYÓ EUTERPE OLERACEA KIVONAT 1 NAPI ADAGBAN (2DB KAPSZULA)
  • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES ALAPANYAGOKBÓL
  • BIZTONSÁGOS ÉS GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
  • AZ ACAI BOGYÓ TARTALMA (POLIFENOLOK) ANTIOXIDÁNSOKBAN, VITAMINOKAT, ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN ÉS NYOMELEMEKBEN GAZDAG
  • RENDKÍVÜL MAGAS ORAC (OXYGEN RADICAL ABSORBANCE CAPACITY = OXIGÉNGYÖK MEGKÖTŐ KÉPESSÉG ) ÉRTÉKKEL BÍR

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Naponta 2 kapszula (étkezés közben).

TERMÉKLEÍRÁS

Adagonként 1000mg Acai bogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Az Acai bogyóban található polifenolok magas antioxidáns tartalma hozzájárulhat a sejtek oxidatív károsodás elleni védelméhez. Tele van tápanyagokkal, beleértve vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és étkezési rostokat is. Az amazóniai Acai bogyó tízszer annyi antioxidánst tartalmaz, mint a szőlő és kétszer annyit, mint a kék áfonya.  
Összetevők: Acai bogyó Euterpe oleracea kivonat (500mg/kapszula), zselatin, tisztított ivóvíz, színezék (titán-dioxid).

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen.

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 

Acai a szupergyümölcs - Az Acai bogyót Észak-Brazíliában, az Amazonas vidékén élő emberek már több száz éve fogyasztják, gyógyító hatása legendás. Óriási pálmán nő, és leginkább a lila szőlőre emlékeztet. Az amazóniai Acai bogyót legjobb tápértékkel rendelkező gyümölcsnek tartják a világon. Ízletes és egészséges, rostokban, vitaminokban, nyomelemekben, ásványi anyagokban, valamint antioxidánsokban gazdag. Az ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity = oxigéngyök megkötő képesség) egy nemzetközileg elfogadott szabványrendszer az élelmiszerek és táplálék-kiegészítők antioxidáns kapacitásának mérésére. Minél magasabb az ORAC érték, annál erősebb szabad gyök fogó az adott gyümölcs, növény, vitamin, ásványi anyag és annál hatékonyabban képes lassítani az öregedési folyamatot és gátolni bizonyos betegségek kialakulását.

A HERBioticum Acai Berry Extract biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely Acai bogyó kivonat tartalma hozzájárulhat az immunrendszer megerősítéséhez és a sejtek oxidatív stressz elleni védelméhez.

 
 

AJÁNLÓ

HERBioticum C Crystal™ 2000MG
HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula
HERBioticum Siberian Ginseng & Tea Energy
HERBioticum Cranberry Supreme
HERBioticum One Daily Multivitamin