TERMÉKEK

 

HERBioticum C-vitamin 500mg RETARD

ÚJDONSÁG! Hosszan tartó hatású 500 mg C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

60db tabletta - 2 havi adag (napi 1db tabletta)


OÉTI által notifikált és zöld pipával rendelkező termék
 • 500MG C-VITAMIN 1 NAPI ADAGBAN (1DB TABLETTA)
 • +50MG HOZZÁADOTT CSIPKEBOGYÓ KIVONATTAL
 • CSIPKEBOGYÓ BIOFLAVONOID TARTALMA ELŐSEGÍTI A C-VITAMIN FELSZÍVÓDÁSÁT
 • RETARD FORMULA LEHETŐVÉ TESZI A C-VITAMIN HOSSZAN TARTÓ FELSZÍVÓDÁSÁT
 • RENDKÍVÜL HATÉKONYAN HASZNOSUL
 • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKE ALAPANYAGOKBÓL
 • BIZTONSÁGOS, GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
 • A C-VITAMIN HOZZÁJÁRUL AZ IMMUNRENDSZER ÉS AZ IDEGRENDSZER NORMÁL MŰKÖDÉSÉHEZ
 • A C-VITAMIN HOZZÁJÁRUL A NORMÁL KOLLAGÉN KÉPZŐDÉSHEZ ÉS EZEN KERESZTÜL A BŐR, A PORCOK, A FOGÍNY ÉS A FOGAK NORMÁL ÁLLAPOTÁNAK FENNTARTÁSÁHOZ
 • A C-VITAMIN HOZZÁJÁRUL A SEJTEK OXIDATÍV STRESSZEL SZEMBENI VÉDELMÉHEZ
 • OVO-LAKTO VEGETÁRIÁNUSOK IS FOGYASZTHATJÁK*

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Fogyasszon 1 tablettát a nap folyamán bármikor, egy pohár vízzel.
Figyelem! A tablettát egyben kell bevenni, ne törje ketté!

TERMÉKLEÍRÁS

Hosszan tartó hatású 500 mg C-vitamint és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer és az energiatermelő anyagcsere folyamatok normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén-képződéshez és ezen keresztül a porcok, a fogíny a bőr és a fogak normál állapotának fenntartásához. A csipkebogyó bioflavonoid tartalma elősegíti a C-vitamin felszívódását.
Összetevők: L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer (maltodextrin, cellulóz), csomósodást gátló anyag (keresztkötésű szódium karboximetil-cellulóz, zsírsavak magnézium sói, szilícium-dioxid), fényezőanyag (hidroxipropil-metil-cellulóz, talkum), csipkebogyó (Rosa canina) gyümölcs por, nedvesítőszer (szorbit).

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen. Figyelem! A tablettát egyben kell bevenni, ne törje ketté!

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 

A C-vitamin vízben oldódó, antioxidáns tulajdonságú vitamin, mely fokozza a szervezet ellenálló-képességét, növeli a fehérvérsejtek számát, ezáltal véd a kórokozókkal szemben is. Számos alapvető élettani folyamat főszereplője, nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. Ám a szervezet egyszerre csak bizonyos mennyiségű C-vitamint tud beépíteni, a többi távozik a testből.

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer és az energiatermelő anyagcsere folyamatok normál működéséhez és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagén-képződéshez és ezen keresztül a porcok, a fogíny a bőr és a fogak normál állapotának fenntartásához.

A csipkebogyó cserjés növény, melynek gyógyító hatását már az ókori népek is felismerték. A C-vitaminon kívül sok más olyan anyagot tartalmaz, melyet az emberi szervezet kiválóan tud hasznosítani: pektin, flavonoidok, A-vitamin, cseranyag, cukor, alma- és citromsav. A flavonoidok gyulladásgátló és antibiotikus immunerősítő hatást fejtenek ki, a pektinek pedig segítik az emésztést. A csipkebogyó bioflavonoid tartalma elősegíti a C-vitamin felszívódását.

A HERBioticum C-vitamin 500mg RETARD tabletta biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely 500mg C-vitamin és hozzáadott csipkebogyó tartalma hozzájárulhat az immunrendszer megerősítéséhez és hosszan tartó hatást biztosít.

* Ovo-lakto vegetáriánusok is fogyaszthatják, akik növényi élelmiszerek mellett tojást, illetve különféle állatok tejét és/vagy az abból készült tejtermékeket is fogyasztanak. A termék növényi eredetű (kókusz és pálma) zsírsavak felhasználásával készül.

 
 

AJÁNLÓ

HERBioticum Omega3 Fish Oil
HERBioticum Omega3 Fish Oil
60db lágykapszula
HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula
HERBioticum Cranberry Supreme
HERBioticum Multivitamin Premium
HERBioticum Siberian Ginseng & Tea Energy