TERMÉKEK

 

HERBioticum Siberian Ginseng & Tea Energy

HERBioticum Siberian Ginseng & Tea Energy

Adagonként 1200mg Szibériai ginzenget és teakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

60db kapszula – 1 havi adag (napi 2db kapszula)


OÉTI által notifikált és zöld pipával rendelkező termék
  • 1200MG SZIBÉRIAI GINZENG ELEUTHEROCOCCUS SENTICOCUS KIVONAT 1 NAPI ADAGBAN (2 DB KAPSZULA)
  • 9,6MG SZTANDARDIZÁLT ELEUTHEROZID* AKTÍV HATÓANYAG TARTALOM 2DB KAPSZULÁBAN
  • GINZENG-TARTALMA SEGÍTHET A MEGFELELŐ SZELLEMI, FIZIKÁLIS ERŐNLÉT FENNTARTÁSÁBAN, AZ IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSÉBEN, A STRESSZ HATÁSOK KÖZÖMBÖSÍTÉSÉBEN
  • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES ALAPANYAGOKBÓL
  • BIZTONSÁGOS ÉS GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
  • KIVÁLÓ EGYÜTTES, HÁRMAS ENERGIZÁLÓ HATÁS: GINZENG, TEA KIVONATOK, KOFFEIN
  • EGYEDI TEA ENERGY BLENDTM FORMULA: 40MG ZÖLD TEA KIVONAT, FEKETE TEA KIVONAT, FEHÉR TEA KIVONAT
  • TERMÉSZETES KOFFEIN TARTALOM: 2,8MG

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Naponta 2 db kapszula éhgyomorra. Előnyösebb, ha 30 perccel a napi tevékenység megkezdése előtt alkalmazza.
Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt.

TERMÉKLEÍRÁS

Adagonként 1200mg Szibériai ginzenget és teakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A ginzeng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. Segíthet a fizikai teljesítmény fokozásában, normalizálhatja a vérnyomást. A Szibériai ginzenget általánosságban immunrendszer erősítésre, stresszhatások közömbösítésére, fáradtsággal szemben alkalmazzák. Magas vérnyomás esetén nem ajánlott. Befolyással lehet a vércukorszintre. Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt. 
Összetevők: Szibériai ginzeng, zselatin, tömegnövelő szerek (hidroxi-propil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz), tisztított ivóvíz, dextróz, emulgálószer (zsírsavak magnézium sói), fényező anyag (zsírsavak), zöld tea extrakt, fekete tea extrakt, fehér tea extrakt, színezék (titán-dioxid).

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen.

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 

A ginzengnek többféle változata ismert, köztük a közismert koreai és a különlegesebb szibériai. Míg a koreai - ginsenozid hatóanyagú - panax ginzeng élénkítő hatása kedvezőbb, addig a szibériai - eleutherozid aktív hatóanyagú - ginzeng immunrendszerre gyakorolt erősítő hatása az ideálisabb. A szibériai ginzeng több ezer éves múltra tekint vissza. Az Oroszország dél-keleti erdeiben őshonos, áltagosan 4,5m magasra nyúló növény gyökerét gyógyító célokra használják ma is. Hatóanyagtartalmát elsősorban a fa kora befolyásolja: az öt évnél idősebb növény gyökerében sokkal nagyobb koncentrációban van jelen, mint az egy-két éveseknél. A szibériai lassabban nő, ezért általában drágább. A ginzengben 12-13 féle hatóanyag van (az ún. ginsenozidok), amelyek még a legjobb minőségű ginzeng gyökér kivonatnak is mindössze csak 1-2 százalékát teszik ki. Így döntő a megfelelően nagy dózis bevitele. A szibériai ginzeng kiemelt, fő hatóanyaga az eleutherozid*, mely sejtmegújító, roboráló tulajdonságokkal rendelkezik: aktívan erősítheti az emberi szervezet ellenálló képességét, hatásos lehet a fertőzések elleni védelemben. Megszűntetheti a stressz által okozott tüneteket, közben növelve a szellemi és fizikai produktivitást. Segíthet a kedvetlenség, az inmotiváltság leküzdésében, serkentheti az agytevékenységet, normalizálhatja a vérnyomást. Sportolóknak is kifejezetten ajánlott a fogyasztása, hiszen azon felül, hogy teljesítménynövelő, késlelteti a fizikai és mentális fáradtságérzetet és fokozza az endorfin termelését. Extrém igénybevétel után gyorsíthatja az izomregenerációt. Tudományos kutatások szerint az izmok és szövetek oxigénfelvevő-képességét is fokozhatja, növelheti az aerobteljesítményt. A ginzeng adaptogén hatással bír, vagyis vitalizáló, immunserkentő és stressz közömbösítő tulajdonságokkal rendelkezik.

A HERBioticum Siberian Ginzegg & Tea Energy biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely magas szibériai ginzeng kivonat tartalmának, és egyedi Tea EnergyTM formulájának köszönhetően, hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, valamint optimálisan gondoskodik az energizáló, élénkítő hatásról.

 
 

AJÁNLÓ

HERBioticum XiliTea asztali édesítő hozzáadott C-vitaminnal
HERBioticum Multivitamin Premium
HERBioticum Mg + B6 + Omega3 Vitamin
HERBioticum One Daily Multivitamin
HERBioticum Siberian Ginseng & Tea Energy