TERMÉKEK

 

HERBioticum Siberian Ginseng & Tea Energy

HERBioticum Siberian Ginseng & Tea Energy

Adagonként 1200mg Szibériai ginzenget és teakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

60db kapszula – 1 havi adag (napi 2db kapszula)


OÉTI által notifikált és zöld pipával rendelkező termék
  • 1200MG SZIBÉRIAI GINZENG ELEUTHEROCOCCUS SENTICOCUS KIVONAT 1 NAPI ADAGBAN (2 DB KAPSZULA)
  • 9,6MG SZTANDARDIZÁLT ELEUTHEROZID* AKTÍV HATÓANYAG TARTALOM 2DB KAPSZULÁBAN
  • GINZENG-TARTALMA SEGÍTHET A MEGFELELŐ SZELLEMI, FIZIKÁLIS ERŐNLÉT FENNTARTÁSÁBAN, AZ IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSÉBEN, A STRESSZ HATÁSOK KÖZÖMBÖSÍTÉSÉBEN
  • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES ALAPANYAGOKBÓL
  • BIZTONSÁGOS ÉS GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
  • KIVÁLÓ EGYÜTTES, HÁRMAS ENERGIZÁLÓ HATÁS: GINZENG, TEA KIVONATOK, KOFFEIN
  • EGYEDI TEA ENERGY BLENDTM FORMULA: 40MG ZÖLD TEA KIVONAT, FEKETE TEA KIVONAT, FEHÉR TEA KIVONAT
  • TERMÉSZETES KOFFEIN TARTALOM: 2,8MG

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Naponta 2 db kapszula éhgyomorra. Előnyösebb, ha 30 perccel a napi tevékenység megkezdése előtt alkalmazza.
Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt.

TERMÉKLEÍRÁS

Adagonként 1200mg Szibériai ginzenget és teakivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. A ginzeng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához. Segíthet a fizikai teljesítmény fokozásában, normalizálhatja a vérnyomást. A Szibériai ginzenget általánosságban immunrendszer erősítésre, stresszhatások közömbösítésére, fáradtsággal szemben alkalmazzák. Magas vérnyomás esetén nem ajánlott. Befolyással lehet a vércukorszintre. Adaptogén hatása miatt szedése 6 hétnél tovább nem javasolt. 
Összetevők: Szibériai ginzeng, zselatin, tömegnövelő szerek (hidroxi-propil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz), tisztított ivóvíz, dextróz, emulgálószer (zsírsavak magnézium sói), fényező anyag (zsírsavak), zöld tea extrakt, fekete tea extrakt, fehér tea extrakt, színezék (titán-dioxid).

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen.

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 

A ginzengnek többféle változata ismert, köztük a közismert koreai és a különlegesebb szibériai. Míg a koreai - ginsenozid hatóanyagú - panax ginzeng élénkítő hatása kedvezőbb, addig a szibériai - eleutherozid aktív hatóanyagú - ginzeng immunrendszerre gyakorolt erősítő hatása az ideálisabb. A szibériai ginzeng több ezer éves múltra tekint vissza. Az Oroszország dél-keleti erdeiben őshonos, áltagosan 4,5m magasra nyúló növény gyökerét gyógyító célokra használják ma is. Hatóanyagtartalmát elsősorban a fa kora befolyásolja: az öt évnél idősebb növény gyökerében sokkal nagyobb koncentrációban van jelen, mint az egy-két éveseknél. A szibériai lassabban nő, ezért általában drágább. A ginzengben 12-13 féle hatóanyag van (az ún. ginsenozidok), amelyek még a legjobb minőségű ginzeng gyökér kivonatnak is mindössze csak 1-2 százalékát teszik ki. Így döntő a megfelelően nagy dózis bevitele. A szibériai ginzeng kiemelt, fő hatóanyaga az eleutherozid*, mely sejtmegújító, roboráló tulajdonságokkal rendelkezik: aktívan erősítheti az emberi szervezet ellenálló képességét, hatásos lehet a fertőzések elleni védelemben. Megszűntetheti a stressz által okozott tüneteket, közben növelve a szellemi és fizikai produktivitást. Segíthet a kedvetlenség, az inmotiváltság leküzdésében, serkentheti az agytevékenységet, normalizálhatja a vérnyomást. Sportolóknak is kifejezetten ajánlott a fogyasztása, hiszen azon felül, hogy teljesítménynövelő, késlelteti a fizikai és mentális fáradtságérzetet és fokozza az endorfin termelését. Extrém igénybevétel után gyorsíthatja az izomregenerációt. Tudományos kutatások szerint az izmok és szövetek oxigénfelvevő-képességét is fokozhatja, növelheti az aerobteljesítményt. A ginzeng adaptogén hatással bír, vagyis vitalizáló, immunserkentő és stressz közömbösítő tulajdonságokkal rendelkezik.

A HERBioticum Siberian Ginzegg & Tea Energy biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely magas szibériai ginzeng kivonat tartalmának, és egyedi Tea EnergyTM formulájának köszönhetően, hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikális erőnlét fenntartásához, valamint optimálisan gondoskodik az energizáló, élénkítő hatásról.

 
 

AJÁNLÓ

HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula
HERBioticum One Daily Multivitamin
HERBioticum Omega3 Fish Oil
HERBioticum Omega3 Fish Oil
60db lágykapszula
HERBioticum C-vitamin 1000mg +ROSE HIPS 50MG
HERBioticum C Crystal™ 2000MG