TERMÉKEK

 

HERBioticum Omega3 Fish Oil

HERBioticum Omega3 Fish Oil

1000mg halolajat tartalmazó étrend-kiegészítő lágykapszula

60db lágykapszula - 2 havi adag (napi 1db lágykapszula)

  • 1000MG OMEGA-3 ZSÍRSAV TARTALOM 1 NAPI ADAGBAN (1DB LÁGYKAPSZULA) - 180MG EPA, 120MG DHA, 30MG DPA
  • BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES TENGERI HALOLAJ-KONCENTRÁTUMOT TARTALMAZ (LAZAC, HERING, MAKRÉLA, SZARDÍNIA KEVERÉKÉBŐL)
  • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES ALAPANYAGOKBÓL
  • BIZTONSÁGOS, GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
  • EPA ÉS DHA TARTALMA HOZZÁJÁRULHAT A SZÍV MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉHEZ
  • DHA TARTALMA RÉSZT VESZ A NORMÁL AGYMŰKÖDÉS ÉS A LÁTÁS FENNTARTÁSÁBAN

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Naponta 1db lágykapszula (étkezés közben).

TERMÉKLEÍRÁS

1000mg biológiailag értékes halolaj-koncentrátumot tartalmazó étrend-kiegészítő lágykapszula. A többszörösen telítetlen zsírsavak közül az EPA és a DHA együttesen hozzájárulhatnak a szív megfelelő működéséhez, a DHA a normál agyműködés és a látás fenntartásához. A kedvező hatás eléréséhez naponta legalább 250mg EPA és DHA elfogyasztása szükséges.
Összetevők: halolaj, zselatin, glicerin, ivóvíz, DL-alfa-tokoferol. 

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen.

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 

Az Omega3 zsírsavak alapvető fontosságúak, hiszen az emberi agy 60%-a, illetve a szervezet sejtmembránjai is tartalmaznak Omega-3 zsírokat. Ezek a zsírok nélkülözhetetlenek az egészséges élethez, hiányuk számos betegség, fertőzés kialakuláshoz vezethet. Ám szervezetünk nem képes előállítani, ezért csak az elfogyasztott ételeken és táplálék-kiegészítőkön keresztül tudjuk magunkhoz venni.
Az Omega 3 egyik legfontosabb forrásai a tengeri halak. Sajnos hazánkban nagyon alacsony a tengeri hal és kagylófogyasztás: Magyarországon egy ember évente 2 kg-nál is kevesebb tengeri halat eszik, míg Japánban több mint 40 kg-ot!
A HERBioticum Omega3 Fish Oil lágykapszula biológiailag értékes halolaj-koncentrátum, melynek EPA és DHA tartalma hozzájárulhat a hiány pótlásához.

A HERBioticum Omega3 Fish Oil biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, különleges összetételű készítmény, mely értékes halolaj-koncentrátum (EPA és DHA) tartalma hozzájárulhat a szív megfelelő működéséhez és a normál agyműködés és látás fenntartásához (DHA).


 
 

AJÁNLÓ

HERBioticum Multivitamin for KIDS
HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula
HERBioticum Daily Vitamin Pack New Formula
HERBioticum Omega3 Fish Oil
HERBioticum Omega3 Fish Oil
60db lágykapszula
HERBioticum C-vitamin 1000mg +ROSE HIPS 50MG