TERMÉKEK

 

HERBioticum Ca-Mg-Zn Minerals

HERBioticum Ca-Mg-Zn Minerals

ÚJDONSÁG! Étrend-kiegészítő tabletta kalciummal, magnéziummal és cinkkel.

60db tabletta - 1 havi adag (napi 2db tabletta)

 • 666MG KALCIUM 1 NAPI ADAGBAN (2DB TABLETTA)
 • A KALCIUM SZÜKSÉGES A NORMÁL CSONTOZAT ÉS FOGAZAT FENNTARTÁSÁHOZ
 • 350MG MAGNÉZIUM 1 NAPI ADAGBAN (2DB TABLETTA)
 • A MAGNÉZIUM HOZZÁJÁRUL AZ IDEGRENDSZER NORMÁL MŰKÖDÉSÉHEZ
 • 10MG CINK 1 NAPI ADAGBAN (2DB TABLETTA)
 • A CINK HOZZÁJÁRUL A BŐR, A HAJ, A KÖRÖM NORMÁL ÁLLAPOTÁNAK FENNTARTÁSÁHOZ
 • FOSZFORRAL ÉS RÉZZEL KIEGÉSZÍTVE
 • CSONTJAINK EGÉSZSÉGÉRT, KÖRÖMTÖREDEZÉS ELLEN.
 • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES ALAPANYAGOKBÓL
 • BIZTONSÁGOS, GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
 • OVO-LAKTO VEGETÁRIÁNUSOK IS FOGYASZTHATJÁK*

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Naponta 2 tabletta 1 nagy pohár vízzel, ajánlott a reggeli órákban.

TERMÉKLEÍRÁS

Étrend-kiegészítő tabletta kalciummal, magnéziummal és cinkkel. A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez. A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. A magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csök­kentéséhez. A cink hozzájárul a bőr, a haj, a köröm normál állapotának fenntartásához és a normál szellemi működés fenntartásához.
Összetevők: Dikalcium-foszfát, kalcium-karbonát, magnézium-oxid, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz), glutaminsav hidroklorid, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói, sztearinsav), cink-oxid, réz(II)-szulfát, bórsav.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!  Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen.

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 

Komplex, teljes körű ásványi anyag készítmény.
A kalcium hozzájárul a normál izomműködéshez. A kalcium szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához.

A magnézium hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

A cink hozzájárul a bőr, a haj, a köröm normál állapotának fenntartásához és a normál szellemi működés fenntartásához. Csontjaink egészségért, körömtöredezés ellen.

Hozzáadott foszfort és rezet tartalmaz. A foszfor részt vesz a normál csontozat fenntartásában és hozzájárul a normál fogazat fenntartásához. A réz hozzájárul a bőr és a haj normál pigmentációjához, valamint réztartalma miatt antioxidáns hatású, segíti a kalcium hasznosulását.

A HERBioticum Ca-Mg-Zn Minerals biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely értékes ásványi anyag tartalma hozzájárulhat a normál idegrendszer és a normál izmok működéséhez, valamint a csontozat, a fogazat, a bőr, a haj, és a köröm normál állapotának fenntartásához.

* Ovo-lakto vegetáriánusok is fogyaszthatják, akik növényi élelmiszerek mellett tojást, illetve különféle állatok tejét és/vagy az abból készült tejtermékeket is fogyasztanak. A termék növényi eredetű (kókusz) zsírsavak felhasználásával készül.

 
 

AJÁNLÓ

HERBioticum Omega3 Fish Oil
HERBioticum Omega3 Fish Oil
60db lágykapszula
HERBioticum Multivitamin for KIDS
HERBioticum C-vitamin 1000mg +ROSE HIPS 50MG
HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula