TERMÉKEK

 

HERBioticum Omega3 Fish Oil

HERBioticum Omega3 Fish Oil

1000mg halolajat tartalmazó étrend-kiegészítő lágykapszula

60db lágykapszula - 2 havi adag (napi 1db lágykapszula)

  • 1000MG OMEGA-3 ZSÍRSAV TARTALOM 1 NAPI ADAGBAN (1DB LÁGYKAPSZULA) - 180MG EPA, 120MG DHA, 30MG DPA
  • BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES TENGERI HALOLAJ-KONCENTRÁTUMOT TARTALMAZ (LAZAC, HERING, MAKRÉLA, SZARDÍNIA KEVERÉKÉBŐL)
  • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES ALAPANYAGOKBÓL
  • BIZTONSÁGOS, GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
  • EPA ÉS DHA TARTALMA HOZZÁJÁRULHAT A SZÍV MEGFELELŐ MŰKÖDÉSÉHEZ
  • DHA TARTALMA RÉSZT VESZ A NORMÁL AGYMŰKÖDÉS ÉS A LÁTÁS FENNTARTÁSÁBAN

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Naponta 1db lágykapszula (étkezés közben).

TERMÉKLEÍRÁS

1000mg biológiailag értékes halolaj-koncentrátumot tartalmazó étrend-kiegészítő lágykapszula. A többszörösen telítetlen zsírsavak közül az EPA és a DHA együttesen hozzájárulhatnak a szív megfelelő működéséhez, a DHA a normál agyműködés és a látás fenntartásához. A kedvező hatás eléréséhez naponta legalább 250mg EPA és DHA elfogyasztása szükséges.
Összetevők: halolaj, zselatin, glicerin, ivóvíz, DL-alfa-tokoferol. 

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen.

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 

Az Omega3 zsírsavak alapvető fontosságúak, hiszen az emberi agy 60%-a, illetve a szervezet sejtmembránjai is tartalmaznak Omega-3 zsírokat. Ezek a zsírok nélkülözhetetlenek az egészséges élethez, hiányuk számos betegség, fertőzés kialakuláshoz vezethet. Ám szervezetünk nem képes előállítani, ezért csak az elfogyasztott ételeken és táplálék-kiegészítőkön keresztül tudjuk magunkhoz venni.
Az Omega 3 egyik legfontosabb forrásai a tengeri halak. Sajnos hazánkban nagyon alacsony a tengeri hal és kagylófogyasztás: Magyarországon egy ember évente 2 kg-nál is kevesebb tengeri halat eszik, míg Japánban több mint 40 kg-ot!
A HERBioticum Omega3 Fish Oil lágykapszula biológiailag értékes halolaj-koncentrátum, melynek EPA és DHA tartalma hozzájárulhat a hiány pótlásához.

A HERBioticum Omega3 Fish Oil biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, különleges összetételű készítmény, mely értékes halolaj-koncentrátum (EPA és DHA) tartalma hozzájárulhat a szív megfelelő működéséhez és a normál agyműködés és látás fenntartásához (DHA).


 
 

AJÁNLÓ

HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula
HERBioticum C-vitamin 1000mg +ROSE HIPS 50MG
HERBioticum Multivitamin for KIDS
HERBioticum Omega3 Fish Oil
HERBioticum Omega3 Fish Oil
60db lágykapszula