TERMÉKEK

 

HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula

HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula

50mg vízzel elegyedő Koenzim Q10-et tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula

60db lágykapszula - 2 havi adag (napi 1db lágykapszula)

  • A Q10 FONTOS SZEREPET JÁTSZIK A SEJTEK ENERGIATERMELÉSÉBEN, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ
  • A VÍZZEL ELEGYEDŐ FORMULA LEHETŐVÉ TESZI AZ EREDETILEG ZSÍRBAN OLDÓDÓ Q10 VÍZOLDÉKONY EMULZIÓJÁT
  • SVÁJCI RECEPTÚRA ALAPJÁN KÉSZÜLT TERMÉK, BIOLÓGIAILAG ÉRTÉKES ALAPANYAGOKBÓL
  • BIZTONSÁGOS ÉS GONDOSAN KIVÁLASZTOTT ÖSSZETEVŐKBŐL KÉSZÜLT
  • A Q10 HOZZÁJÁRULHAT AZ ÁLTALÁNOS ERŐNLÉT MEGTARTÁSÁHOZ
  • NÖVÉNYI EREDETŰ, SZŐLŐMAG OLAJBÓL FERMENTÁCIÓVAL ELŐÁLLÍTOTT Q10-KOENZIM

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT
Naponta 1 kapszula.

TERMÉKLEÍRÁS

50mg Vízzel elegyedő Koenzim Q10-et tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula. A Koenzim Q10 nélkülözhetetlen a szervezet sejtjeinek energiatermeléséhez, ezáltal hozzájárulhat az általános erőnlét megtartásához. A Q10 antioxidáns hatású, mely védi sejtjeinket a szabadgyökökkel szemben. A vízzel elegyedő formula lehetővé teszi az eredetileg zsírban oldódó Q10 vízoldékony emulzióját. Növényi eredetű, szőlőmag olajból fermentációval előállított Q10-koenzimet tartalmaz.
Összetevők: Kapszulahéj (zselatin), emulgeálószer (glicerin, poliszorbát 80), vízzel elegyedő koenzim Q10 (fermentációs, növényi eredetű - ubidecarenone), nedvesítőszer (glicerin, zsírsavak mono es digliceridjei) DL-alfa-tokoferil-acetát, tisztított ivóvíz, színezék (titán-dioxid, vas-oxid, tartrazin*, alluravörös*). *A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani. Felbontás után tartsa zárva, hűvös helyen.

Tárolási feltételek: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! Felbontás után ne tárolja tovább hat hónapnál! 

A Koenzim-Q10 a szervezet minden egyes sejtjében megtalálható, jelenléte elengedhetetlen a biokémiai és a biológiai folyamatok zavartalan működéséhez, valamint az egészség fenntartásához. Hiánya az energia-háztartás felborulásához, működési zavarokhoz vezet. Ha testünkben csupán 25 százalékkal csökken a Koenzim-Q10 szintje, szív- és keringési elégtelenség következhet be, magas vérnyomás és számos más betegség alakulhat ki.
A Q10-et szervezetünk 25-30 éves koráig képes önmaga előállítani, később jelenléte hanyatlani kezd, ezért szükséges a hiány pótlása.

A hiánypótlás az egyes vitaminoknál és ásványi anyagoknál különböző, attól függően, hogy zsírban, vagy vízben oldódó hatóanyagokról van szó. A zsírban oldódó vitaminok lassabb felszívódásúak és elraktározódnak (túladagolásuk szélsőséges esetben toxikussá is válhat). A vízben oldódó vitaminok könnyebben és hatékonyabban hasznosulnak, a kiválasztás során pedig kiüríti szervezetünk a felesleges mennyiséget.
A vízben oldódó vitaminok és ásványi anyagok aktív hatóanyagai gyorsabban és hatékonyabban épülnek be sejtjeinkbe.

A HERBioticum Q10 50MG vízzel elegyedő lágyzselatin kapszula biztonságos, gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, mely növényi eredetű, szőlőmag olajból fermentációval előállított Koenzim Q10 tartalmával hozzájárulhat a szervezet sejtjeinek energiatermeléséhez és az általános erőnlét megtartásához. A HERBioticum Q10 50MG termékében található, zsírban oldódó Q10-et vízzel elegyedővé alakítottuk – az optimális és biztonságos felszívódás, illetve hatóanyag-hasznosulás érdekében.

 
 

AJÁNLÓ

HERBioticum Multivitamin for KIDS
HERBioticum Q10 50mg vízzel elegyedő formula
HERBioticum C-vitamin 1000mg +ROSE HIPS 50MG
HERBioticum Omega3 Fish Oil
HERBioticum Omega3 Fish Oil
60db lágykapszula